2310925071 Ναυπλίου 24, Θεσσαλονίκη nikneo15@yahoo.com
hero image

Περιποίηση Αυτοκινήτων
Neofytidis – Autobody & Detailing – Γυάλισμα – Κέρωμα – Ξεθάμπωμα Φαναριών –
Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκίνητων – Επαναφορά Χρώματος – Θεσσαλονίκη


 

Η εταιρεία Neofytidis – Autobody & Detailing δραστηριοποιείται στον χώρο της φανοποιίας και βαφής του αυτοκινήτου από το 1988.
Με την πολυετή μας πείρα, την τεχνογνωσία και την αγάπη για το αυτοκίνητο, αναλαμβάνουμε την επισκευή ολων των οχημάτων, από την πιο μικρή γρατζουνιά μέχρι και τη μεγαλύτερη ζημιά.

 

 

Γυάλισμα Αυτοκινήτων
Με την επιδιόρθωση  χρωματος μπορουμε να πετύχουμε από ένα απλό γυαλισμα ως και την εξάλειψη γρατζουνιων και φυσικά την επαναφορά του οχήματος σε κατάσταση καλύτερο από καινούριο. Αυτο μπορεί να επιτευχθεί με την πολυετή πείρα μας και φυσικά χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

 
     
     
 
 
Προστασία Χρώματος
Αν θέλετε να διατηρείται το χρώμα τους οχήματος σας σε άριστη κατάσταση ακόμα και αν είναι καινούργιο βασική προϋπόθεση είναι η προστασία του.Αρχικα αυτό μπορεί να γίνει με κάποιο κερι ή σφραγιστικο προσφέροντας  διαρκεια προστασίας από 3 ως και 6 μήνες. Για μεγαλύτερη διάρκεια ,από 1 χρόνο ως 5+ χρόνια, αλλά και μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τα ξένα σώματα πάνω στο χρώμα του οχήματος  εφαρμόζεται η κεραμική προστασία. Εκτός όμως  από το χρώμα του οχήματος μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμβράνη/wrap,σε διαφανή προστατευτικη μεμβράνη/ppf,σε πλαστικα, σε ζάντες  αλλά και σε γυάλινες επιφάνειες .
 
     
     

 

 

 

 
Ξεθάμπωμα Φαναριών / Κρυσταλλοποίηση
Με τον γυαλισμα των φαναριων εκτός από την οπτική βελτίωση πετυχαίνουμε τον κατάλληλο φωτισμό του οχήματος για ασφαλή οδήγηση .
 
     
     
 
 
Καθαρισμος κινητήρα
Ο καθαρισμος και το γυαλισμα του κινητήρα μπορεί να γίνει με πλύσιμο αλλά και με στεγνό καθάρισμα αναλόγως την βρωμιά και τον τύπο του αυτοκινήτου. Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία λόγω την έντονης βρωμιας που μπορεί να έχει (χώμα, σκόνη,λαδια) αλλά και των ηλεκτρικων μερών γύρω από την μηχανή.
 
     
     

 

 

 
Βιολογικός Καθαρισμός
Με τον όρο βιολογικό καθαρισμό εννοούμε το λεπτομερή καθαρισμό του εσωτερικού του οχήματος σε ύφασμα,δερμα αλλά και πλαστικα. Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνονται επαρκώς τα μικρόβια, οι βρωμιές, η σκόνη και άλλα ξένα σώματα.  Μετά από τον καθαρισμό ακολουθεί προστασία των πλαστικων και των δερματων.
 

 

 

 

 

 

Συνεργαζόμενες Εταιρείες